Lynda Roslan E's day.

Salam,

Its Mournday again. :) Rini nak ucapkan sebesar-beeesar tahniah pada ex classmate ex housemate yang cantik. Linda Roslan. Sama-sama da melangkau satu step sama-sama ngan saya. :D. Congrats Lynda sebab dah bertunang 13/10/2012. :)... Happy for you. Semoga kekal till Jannah. :)

Baju memang cun. Inner neck cun. Tudung lagi cun. huahua... 
Ni sponsor besar kita ari ni.  Fadhli Ismail. Ex classmates kitorang masa diploma dulu. Baju n mekap by his boutique la. :) 
So here with us, famos amos blogger Irene Nadia Marcello. Dengan muka tak malu panggil irene nak mik gambar sesama..>.<...
Masa stalk baca-baca blog irene ni, selalu bayangkan die ni kecik je cam syu(kanan sekali).. rupanya tak dela kecik....rendah sikit dari saya and ada isi. saya tade. huhu. anyway tengs irene!
Kawan-kawan yang datang. :) with hantaran. Congratz ok Lynda!

Nor, Syu n me!

:) Masa tunggu Lynda mekap.







Suka semua gambar di atas. :))






With little cutey Amani!

The last one. Lynda and Fiancee... congratz ok! :)




p/s: Dup dap dup dap. Oh, photo by my official photographer nanti Photophenomgraphystudio


6 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

yeaayyy nnt ley tgk gmbo aku dlm album kawin alia >________________<

HAZWANmohd said...

bestnye~

cik puteri liza said...

cantik+comel+cun..sume yg sweet2 laa.. untungnya lynda.. mcm sailormoon je.. comeyy...

Fathiah Rosdi said...

die pny tdung n inner tu tahu x die bli kt ner??

Lady Leaya said...

Dia beli dekat blog irene nadia marcello. Ada jual inner neck medina xsilap nama dia

Lady Leaya said...

Tudung tu tudung bawal biasa je. Lilit jadi shawl.

Post a Comment