Lynda Roslan dan Dara dot... dot..

Salam, 

Post ni nak ucap tahniah pada ex housemates aka Linda Roslan sebab tercalon dalam finalist Dara.com dari awal tahun lagi ke tahun lepas. Tak berapa ingat. Masa tu cuti sem, Linda g try2 shoot kat Karangkraf, rezeki dia, dapat jadi covergirl. finalist yang pertama lak tu. 

Tengok, dalam gambar final sem photoshoot pun cik Linda ni dah macam finalist.-_-

Minggu lepas, final Dara.com dah berlangsung dekat...erm have no idea la. Tak ingat. Btw, Linda tak menang tenpat pertama kedua atau ketiga. Tapi Linda menang anugrah busana tercantik. Yang bestnya, dress tu di design, jahit, by kitorang punya classmate juga masa diploma. Cik Lee lo la or Fadhli Ismail. Lee ni memang ada bakat dari dulu lagi.  So congratzs Lee n Linda! 

See, pastel colour, one of my fav colour. Cun je. Tapi kalau yang pakai pun cantik, memang baju tu ngam2 cantik kan. Cer saya yang pakai? erm..erm..-_-

Pic from MIG online. Ni waktu LInda tengah bersyair. Camne rupanya? *Rasa nak pinjam blink2 kat bahu die tu leh x?


So, tu jela. nak wish congratz pun da banyak kali. Sape-sape nak tgk gambar cik Linda lagi boleh pergi dekat fanpage beliau. Lynda Roslan II . ok bai!!






p/s: Ada rakan nak ikut jejak langkah saya minggu depan. Congratz n keep calm ok? tak yah neves sangat. hoho.. :D


1 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

"Tengok, dalam gambar final sem photoshoot pun cik Linda ni dah macam finalist.-_-" - ko bajet ko pun finalis la -_-'

Post a Comment